Re-integratie

Nijenhuis Jobcoaching en Re-integratie.

Jurrien Nijenhuis van Nijenhuis re-integratie, re-integreert en bemiddelt mensen naar een nieuwe passende baan. Dit kan vanuit een uitkeringssituatie zijn of als mensen door ziekte of problemen op zoek moeten naar een andere passende functie of werkomgeving. Jurrien maak echt werk van mensen. Hij krijgt er energie van het beste uit mensen naar boven te halen. Daarbij denk Jurrien vanuit mogelijkheden en laat hij zich niet afschrikken door obstakels.

bemiddeling-header-jobup.jpg

Jurrien wil de schakel zijn tussen een uitkeringsinstantie en uitkeringsgerechtigde. Maar ook tussen een werknemer en werkgever. Zo overlegt Jurrien met de gemeente en het UWV om alles netjes te regelen. Ook denk hij met de werkgever mee, zodat de risico’s beperkt blijven en de begeleiding op orde is. Jurrien geloof erin dat iedereen kan slagen en soms kan het zijn dat je even een steuntje in de rug nodig hebt.

Wil je weten wat Jurrien van Nijenhuis Re-integratie nog meer doet? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden voor het inzetten van een traject passend bij jouw situatie? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.