Nijenhuis re-integratie

Ik ben Jurrien Nijenhuis en wil graag het steuntje in de rug zijn voor mensen die dit op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. Ik ben er van overtuigd dat mijn klanten na een coachtraject weer op eigen kracht verder kunnen. Ik geloof in de veerkracht van de natuur en omdat wij mensen, in mijn beleving onderdeel zijn van deze natuur, ga ik er van uit dat wij diep van binnen over voldoende veerkracht beschikken om door te groeien.

VEERKRACHT

Tijdens mijn wandelingen kwam ik deze struiken tegen.. tenminste ik dacht dat het struiken waren. Het blijkt een ontwortelde boom te zijn waaruit over de gehele lengte nieuwe takken gegroeid zijn die zich naar het licht richten. Hoe veerkrachtig is de natuur, uit iets wat niet meer is, een grote boom, groeit wat nieuws.

Groei en vorm jezelf tot wat je kunt zijn…

Wil je weten wat Jurrien van Nijenhuis Re-integratie en Jobcoaching nog meer doet? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden voor het inzetten van een traject passend bij jouw situatie? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.